کد خبر : 83237
تاریخ : 1405/5/13
گروه خبری : خبر همدان

شهرداری همدان میدان باباطاهر را سامان داد


هگمتانه، گروه خبر همدان: در راستای صیانت از حقوق شهروندان، تسهیل در تردد عابران پیاده و جلوگیری از ایجاد مزاحمت در معابر عمومی، عملیات ساماندهی و رفع سد معبر غذاخوری‌ها و بستنی‌فروشی‌های میدان باباطاهر توسط واحد انضباط شهری مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری همدان در دو نوبت صبح و بعدازظهر اجرا شد.
به گزارش هگمتانه، در این عملیات، بیش از 60 صندلی و 10 میز که به‌صورت غیرمجاز در پیاده‌روها و معابر عمومی قرار گرفته و موجب اختلال در عبور و مرور شهروندان شده بود، جمع‌آوری شد.
مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری همدان با تأکید بر تداوم اجرای طرح‌های ساماندهی، از اصناف خواست با رعایت قوانین و پرهیز از اشغال معابر عمومی، در حفظ نظم شهری، زیبایی محیط و صیانت از حقوق شهروندان همکاری کنند.
به نقل از ارتباطات و امور بین الملل شهرداری همدان، این اقدامات با هدف ایجاد شهری منظم‌تر، ایمن‌تر و فراهم‌سازی تردد آسان برای شهروندان به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت.

  لینک
https://runicadp.ir/sl/83237